Vállalatoknak

 

Az elmúlt évek során igen komoly összegeket fektettek be vállalatok, intézmények munkatársaik nyelvi képzésébe, nyelvtudásuk fejlesztésére. A felnőttképzést érintő, a legutóbbi időszakban bekövetkezett kedvezőtlen törvényi változások következtében a korábbinál is alaposabb mérlegelés után, szigorúbb
feltételek alapján döntenek a cégek a munkatársak nyelvi képzésére szánt pénz felhasználásáról: arról, hogy mely képzővel kössenek szerződést, melyik az a képző, aki a befektetés ellenértékeként várhatóan kellően magas szintű és eredményes oktatást, megbízható szolgáltatást nyújt.

Nem könnyű a választás, hiszen igen nagy a kínálat. Ebben szeretne segítséget nyújtani Egyesületünk.

Tagiskoláink közel fele vállalta azt az önkéntes megmérettetést, amely során független nyelvoktatási szakemberek, (inspektorok) az iskola teljes tevékenységi körét átvizsgálják és értékelik az Európai Nyelvi Díjas NYESZE Minősítési rendszer alapján. Jelenleg Magyarországon 25 nyelvoktatási intézmény, vállalkozás jogosult a "Minősített Nyelviskola" cím, a "Q" védjegy viselésére.


Amennyiben Önöknél az elsődleges szempont a minőség és a megbízhatóság, keresse a „Q” betűt!


Honlapunkon hasznos tanácsokat olvashat arról, hogyan érdemes nyelviskolát választani, és részletes tájékoztatást talál az Egyesület minősítési rendszeréről is.