Ha szeretnél munkatársadnak, barátnődnek módszertani képzést, tréninget, konferenciarészvételt ajándékozni, most ezt is megteheted!

Névre szóló karácsonyi utalványt készítünk, csak annyit kell tenned, hogy eldöntöd milyen értékben ajándékozol és megadod a kedvezményezett nevét valamint a számlázási adataidat. Fizetés után e-mailben érkezik meg A/4 pdf formátumú utalvány, ami továbbíthatsz vagy kinyomtatva átadhatsz.

Az utalvány értéke 5000 Ft, 8000 Ft, 10 000 Ft lehet.

Megrendelés ITT

2021. december 19. 24:00 óráig.


A NYESZE ajándékutalványt a megajándékozott a NYESZE Akadémia programjain vagy
a NYESZE Konferencián használhatja fel.


Felhasználási feltételek

Az utalvány beváltási határideje: 2022. december 31.. Az utalvány névre szóló, nem átruházható!

A kedvezményezett tetszőleges képzés(ek)re jelentkezve tudja felhasználni. A beváltási szándékot adott képzés, workshop, egyéb rendezvény regisztrációs adatlapján kell jelezni. Az utalvány több vásárlás alkalmával is felhasználható a rendelkezésre álló keretösszeg erejéig. Az utalvány pénzre nem váltható át, értékéből pénzt visszafizetni nem áll módunkban. Amennyiben az utalvány összege nem fedezi a teljes részvételi díjat, a különbözetet az utalványt beváltó kedvezményezett ki kell egyenlítse. Az utalvánnyal való fizetéskor érvényesíthetők a vevői kedvezmények (Pl. NYESZE-s tanároknak járó kedvezmény).

További információ a NYESZE Akadémiáról: https://nyelviskola.hu/nyesze-akademia 
További információ a NYESZE Konferenciáról: https://nyelviskola.hu/konferencia


« vissza