Novoschool Nyelvi, Gazdasági Továbbképző és Vizsgacentrum


A NovoSchool Kft. a nyelvoktatás és vizsgáztatás területén több, mint húsz éves szakmai múlttal rendelkező intézmény, 2003. elején az elsők között kapta meg az „Akkreditált Felnőttképzési Intézmény”címet (AL-0037), amely az ISO 9001:2009 minőségbiztosítási rendszerrel együtt a magas minőség garanciája.
Cégünk rendelkezik a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének minősítésével, ennek megfelelően a minősített és ajánlott nyelviskola címet viseli.

Elsősorban nyelviskolaként, ill. nyelvvizsgaközpontként vagyunk ismertek, azonban a munkaerő piaci igények alapján szervezett üzleti szakmai képzések egyre jelentősebb nagyságrendet képviselnek tevékenységünkben. Iskolánk 2002. őszétől bővítette kínálatát a gazdasági, pénzügyi, számviteli, banki, biztosításközvetítői, társadalombiztosítási, pénzügyi-számviteli, vállalkozási, marketing és reklám, valutapénztáros, mérlegképes könyvelő, befektetési szakértő OKJ-s szakképesítések megszerzésére.
A NovoSchool mint a PSZÁF regisztrált képzője az ország minden pontján szervez pénzügyi szolgáltatás közvetítő hatósági képzést, ill. függő és független biztosításközvetítő vizsgafelkészítő tanfolyamot és hatósági vizsgát.

Társaságunk ECL, Goethe, ORIGÓ nyelvvizsgák akkreditált vizsgahelye.

Miért érdemes minket választani?

  • Nyelvoktatás és vizsgáztatás, szakképzés és szakmai vizsgáztatás egy helyen
  • Közel 20 év szakmai tapasztalat a felnőttképzésben
  • Szakkönyvkiadás, tankönyvellátás
  • Korszerűen kialakított környezet, légkondicionált tantermek
  • Ellenőrzött minőségbiztosítási rendszer (ISO 9001)
  • Ügyfélszolgálat napi 10 órában