Fókuszban a rugalmasság

Képzéseik összeegyeztethetők a munkával: távoktatás keretében, rugalmas időbeosztásban, pandémiakonform módon zajlik évtizedek óta az oktatás. A Hageni Távegyetemen nemcsak elismert végzettséget és szakmai tudást lehet szerezni, de a német szaknyelvi tudás is bővíthető. Ráadásul az innovatív képzési koncepció nagy hangsúlyt fektet az olyan készségek fejlesztésére is, mint az időgazdálkodás, az önszervezés vagy a digitális kompetenciák.


Kiszámítható fejlődési lehetőség

A Hageni Távegyetemen otthonról (vagy bárhonnan máshonnan) részt lehet venni az oktatásban, a tanulmányok során elég egyszer kiutazni Németországba. Vagyis a távtanulásos képzési forma nemcsak pandémiakonform, de környezettudatos és költséghatékony is. Kiszámítható és biztonságos fejlődési lehetőség a folyton változó kihívások között.


Kimondottan nyelvtanároknak ajánlják

Kimondottan pedagógusoknak jött létre az egyetem bölcsész karán, a képzési és média terület eEducatio mesterképzése. A 120 kreditpontos tanulmányok során az online oktatás tudományos háttere mellett, a hallgatók megismerkednek a digitálisan támogatott oktatási folyamatok elemzésével, tudatos értékelésével és alkalmazásának elméletével és gyakorlatával.


Belevágnál? Iratkozz be ősszel induló képzéseikre JÚLUS 31-ig, vagy pályázz rögtön ösztöndíjat is JÚLIUS 10-ig! Ha kérdésed van a képzésekkel vagy a beiratkozással kapcsolatban, keresd e-mailben (budapest@fernuni-hagen.de), telefonon (+36 1 411 0938) a távegyetem munkatársait, vagy vegyél részt valamelyik online nyílt tájékoztatójukon! Ha azonnal beiratkozál, foglalj időpontot!


« vissza