Hageni Távegyetem - német diploma Magyarországról

A német Hageni Távegyetem áprilisban induló, nyári szemeszterére január 31-ig lehet beiratkozni. Tudta, hogy az egyetemnek van Budapesten is irodája, ahol segítenek ebben?


A Hageni Távegyetem (FernUniversität in Hagen) távoktatásban nyújt német nyelvű alap-, mester-, doktori és speciális szakmai továbbképzéseket öt karon, legyen a cél közgazdaságtan, pszichológia, informatika, német jogi, matematika vagy bölcsész végzettség. Több mint 70.000 hallgatójával Németország legnagyobb állami egyeteme. Jelenleg mintegy 250 magyar diák tart otthonából a német diploma megszerzése felé. A Hageni Távegyetem Budapesti Központjának egyik feladata, hogy őket információkkal segítse.

Rugalmasság és kiszámíthatóság

A tanulmányok  összeegyeztethetők a munkával, a gyermekneveléssel, de akár egy másik egyetem egyidejű elvégzésével is: távoktatás keretében, rugalmas időbeosztásban zajlik az oktatás. A Hageni Távegyetemen otthonról (vagy bárhonnan) részt lehet venni az oktatásban, a tanulmányok során elég egyszer kiutazni Németországba. A távtanulásos képzési forma környezettudatos és költséghatékony is. Kiszámítható és biztonságos fejlődési lehetőség a folyton változó kihívások között.

Sokoldalú útlevél a munka világába

A Hageni Távegyetemen nemcsak elismert végzettséget és szakmai tudást lehet szerezni, de a német szaknyelvi tudás is bővíthető. Az innovatív képzési koncepció nagy hangsúlyt fektet az olyan készségek fejlesztésére is, mint az időgazdálkodás, az önszervezés vagy a digitális kompetenciák.

Ajánlat nyelvtanároknak és nyelvtanulóknak

Kimondottan pedagógusoknak ajánlja az egyetem a média vagy felnőttképzési specializációs oktatástudományi mesterképzését. Lehetőség van arra is, hogy ún. Akademiestudium keretében a hallgatók akár középiskolai tanulmányaik befejezését megelőzően kipróbáljanak egy-egy tanegységet. Az így elvégzett modulok később a tanulmányokba beszámíthatók.

Belevágna? Iratkozzon be  tavasszal induló képzéseinkre JANUÁR 31-ig! Ha kérdése van képzéseinkkel vagy a beiratkozással kapcsolatban, keressen minket e-mailben (budapest@fernuni-hagen.de), telefonon (+36 1 411 0939), vagy vegyen részt valamelyik online tájékoztatónkon! Ha azonnal beiratkozna, foglaljon időpontot!

« vissza