Coventry House


A Coventry House Nyelviskolát 1989-ben családi vállalkozásként hoztuk létre az ország középpontjában, Kecskeméten. Kezdetben a megyeszékhely és a környék vállalkozásainak és magánszemélyeinek nyújtottunk nyelvoktatást, valamint fordítási és tolmács szolgáltatást. Iskolánk évről évre bővült: egyre több nyelvtanárral dolgoztunk együtt, anyanyelvi nyelvtanárokat hívtunk meg külföldről, fejlesztettük a szolgáltatásaink körét és az ország távolabbi pontjain is szerveztünk nyelvtanfolyamokat.

 

Jelenleg kecskeméti nyelviskolánkban folyamatosan indítunk egyéni és kis létszámú csoportos nyelvtanfolyamokat, és nyelvvizsgára felkészítő tréningeket számos európai nyelven. Emellett akkreditált vizsgahelyei vagyunk a BME nyelvvizsgának és a Telc nyelvvizsgának, így hallgatóink helyben megszerezhetik nyelvvizsgájukat is.

 

Kiemelt területünk a vállalati nyelvoktatás, melyet az ország egész területén végzünk. Képzéseinket a magyarországi vállalatok igényeinek megfelelően legnagyobb számban angol és német nyelven szervezzük mind általános és üzleti nyelvtanfolyami formában. Emellett orosz, francia, spanyol, olasz és a külföldi kollégák képzésére magyar mint idegen nyelv tanfolyami megrendeléseket is teljesítünk.

 

Ismerjen meg minket és nyelvi megoldásainkat!