A Q minősítő védjegy

Megbízható minőség, garanciákkalJelenleg Magyarországon 12 városban 38 olyan nyelviskola működik, amelyik viseli a nyelvoktatás kiváló színvonalát igazoló Q logóval ellátott „ MINŐSÍTETT NYELVISKOLA" címet. Ezt a védjegyet az 1992-ben alakult Nyelviskolák Szakmai Egyesülete adja egy 50 szempontot tartalmazó, díjnyertes minősítési rendszer alapján, ez valódi garanciát jelent.


A NYESZE Q minősítése jelenleg az egyetlen olyan független szakmai minősítési rendszer, amely nem pusztán dokumentumok alapján, hanem mindenre kiterjedő közvetlen ellenőrzést magában foglaló minősítési eljárás keretében bírálja el az adott intézmény működését. A minőségellenőrzést tehát a szolgáltatásokat igénybe vevők szempontjait figyelembe véve végzi el független nyelvoktatási szakemberek bevonásával.


A védjegy legkomolyabb előnye, hogy az általa képviselt garanciák révén a nyelvtanulási lehetőségek iránt érdeklődők számára feleslegessé teszi a hosszadalmas és fáradtságos keresgélést, helyette biztosítja a gyorsabb és egyszerűbb választás lehetőségét.


Ahol ez az embléma feltűnik,

nincs szükség több kérdésre!

« vissza