Dr. Matheidesz Mária a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete néhai elnöke, az Egyesület bevonásával díjat alapított idegen nyelvet oktató tanárok és nyelvtanuló diákok szakmai munkájának elismerésére, a magyarországi minőségi nyelvoktatás támogatására.

 

A Díj – amelyre évente egy alkalommal lehet pályázni – oklevéllel, valamint egyszeri anyagi támogatással járó szakmai elismerés. A Díjat két külön kategóriában ítéli oda az MMM Díjat kezelő háromtagú szakmai kuratórium az idegen nyelvet oktató tanárok, illetve nyelvtanuló diákok számára.

 

A szakmai kuratórium minden évben külön dönt a díj összegéről, valamint a két kategóriában kiosztandó díjak számáról. 2019-ben a Díjjal járó anyagi elismerés összege a tanár kategóriában nettó 250.000,- Ft volt. 


A Díj átadására 2019. április 27-én, a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete A JÖVŐ NYELVTANÁRA - A NYELVTANÁROK JÖVŐJE c. módszertani konferenciájának keretében került sor. 


A Díjat GULYA NIKOLETTA (Kelenvölgyi Általános Iskola) "The Curious Case of Accessibility - Az akadálymentesítettség kérdése egy esettanulmányon keresztül" című pályázata nyerte el.

Gratulálunk!

Bízunk benne, hogy 2020-ban is sok igényes pályamunka érkezik majd a felhívásra.PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2019 (TANÁROKNAK)


A korábbi évek nyertes pályázatai:

Nyertes tanári pályázat 2018

Nyertes tanári pályázat 2017

Nyertes tanári pályázat 2016

Nyertes tanári pályázat 2015

Nyertes tanári pályázat 2013

Nyertes tanári pályázat 2012

Nyertes tanári pályázat 2011

Nyertes tanári pályázat 2010


« vissza